Gazitepe İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin Amaçları ışığında; dünü,bugünü ve geleceği bütünleştirerek öğretmen olmanın idealini ve değişimini yaşayacak özgün,etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürkçü düşünce sisteminin;    Çağdaş insan,    Profesyonel meslek adamı ve uzmanı,    Toplum lideri, olarak öngördüğü öğretmen profiline ulaşmak ve tutarlı,akılcı,özgür,öz benliğinden ve kültüründen kopmamış,çağdaş ve evrensel kültürle bütünleşmiş bir insan tipi ortaya koymaktır.

Misyon: Millî Eğitim Temel Yasası’nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak; çevre olanaklarından yararlanıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini de gözönüne alarak, bunların en etkin ve verimli bir şekilde kullanılıp geliştirilmesi. Eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi. Eğitim ortamını nesnel ögesi olan fiziksel koşulların düzeltilmesidir.

Başarılar: 4A sınıfından Nisa Ada Elçeken Öğretmenler Günü Resim Yarışmasında Silivri İlçe Birincisi olmuştur.(2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı)

Saatler: 09.00-15.40
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler: Geleneksel Çocuk Oyunları
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006
Proje Çalışmaları: Okul Dahilindeki Projelerimiz: - Kuşlar Aç Kalmasın - Hareket Et Gazitepe - Temiz Sınıf Temiz Okul - Güvenli Trafik Mutlu Çocuklar

WEB - https://gazitepeio.meb.k12.tr

Adres - Gazitepe Mahallesi Velibey Caddesi No 4 Silivri İSTANBUL

Öğretim Şekli :tam gün

Adres - Gazitepe Mahallesi Velibey Caddesi No 4 Silivri İSTANBUL

Ulaşım Silivri-Gazitepe arasında karşılıklı olarak her yarım saatte bir kalkan minibüsler. Silivri´den tam ve buçuk saatlerde. Gazitepe´den 15 ve 45 geçe.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 7 KM.